Optimist Club Nederland

Delta Lloyd, onze hoofdsponsor

Delta Lloyd Zeilen

Delta Lloyd is in Nederland de grootste watersportverzekeraar en al jaren sponsor van de Nederlandse watersport.

Delta Lloyd ondersteunt de watersport in de breedste zin van het woord. Van Optimist tot World championship, van zoet tot zout, van fun tot prestatie. Al vroeg komen de zeilers met Delta Lloyd in aanraking. Delta Lloyd ondersteunt Optimist Club Nederland en het Delta Lloyd Solar Boat team. Op die manier dragen wij al in een vroeg stadium bij aan de ontwikkeling van jong talent op het water.

Al jaren steunt Delta Lloyd grote zeilwedstrijden, waaronder de Delta Lloyd 24-uurs zeilrace, Hiswa te water en de Delta Lloyd North Sea Regatta. De laatstgenoemde zeilregatta is sinds 2010 uitgebreid met een groot havenconcert voor zeilende, maar zeker ook voor niet-zeilende muziekliefhebbers: de Delta Lloyd North Sea Sounds.

Naast een bijdrage aan de ontwikkeling van jong talent en ambitieuze amateurs, sponsort Delta Lloyd de top in de vorm van de Delta Lloyd Regatta, het Delta Lloyd Open Nederlands Kampioenschap en de Delta Lloyd Kernploeg. Al vanaf 2007 is Delta Lloyd ook nog eens een uniek partnership met het Watersportverbond aangegaan.

We zijn ontzettend trots dat Delta Lloyd Optimist Club Nederland sponsort. Veel dromen van jonge zeilers worden door hen werkelijk gemaakt. 

Dank jullie wel!

De Optimistzeiler en de Making off van deze prachtige reclame.

Kritisch op het juiste moment

De zeereis van het jongetje met zijn optimist is een metafoor voor je financiële leven. Want ook als het gaat om financiën zijn voorbereiding, kennis en inzicht belangrijk om de juiste keuzes te maken. Delta Lloyd kan niet voorspellen wat je allemaal tegenkomt in je leven, maar kan je wel helpen alert te reageren op veranderingen. Delta Lloyd is daarbij kritisch en helpt klanten om dat ook te zijn.