Optimist Club Nederland

Sponsorkliks

Sponsor de Kika en de OCN gratis en zonder extra moeite!

De OCN werkt samen met SponsorKliks.nl.

Met SponsorKliks.nl kunt u nu zelf een financiële bijdrage leveren aan OCN, zonder dat het u een cent extra kost!

Reserveer een restaurant online via Dinnersite.nl of bestel online een pizza via o.a. Thuisbezorgd en OCN ontvangt geld in de clubkas.

Via de categorieën boven in het menu kunt u tevens bij diverse webwinkels bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar OCN. En nogmaals, het kost u niets extra!

Wilt u OCN ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat u voortaan uw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van uw club. Voor u een kleine moeite, voor OCN directe inkomsten. Stelt u zich eens voor wanneer alle leden dit zouden doen? Vertel dit daarom door aan andere mensen die OCN een warm hart toedragen.

Hoe werkt het?

Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan. 75% van deze commissie stort SponsorKliks.nl op de bankrekening van OCN. Of u nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of u gaat via SponsorKliks.nl naar de site van Bol.com, u betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en hier profiteren wij als OCN direct van!

Dus vertel dit voort naar familie en vrienden zodat we de OCN nog verder kunnen laten groeien!

Bekijk het Filmpje met de uitleg.